Tratamentele anti-aging: invazive şi non-invazive

posted in: anti-aging | 0

coupe-de-peau2Haideţi să povestim despre metode sigure şi cu rezultate de la prima şedinţă. Să vorbim, deci, despre tratamente neinvazive şi tratamente minim invazive.

Dintre cele neinvazive merită încercate tratamente cu game profesionale, game bazate pe ştiinţă, pe ingrediente cu densitatea moleculară mică, care pătrund în derm şi activează metabolismul celular.

Multe persoane se întreabă de ce uneori nu sunt mulţumite de produsele cosmetice pe care le folosesc ?

De obicei, în majoritatea  produselor cosmetice, dimensiunea ingredientelor este cuprinsă între 20.000 nm - 60.000 nm, iar distanţa între celulele epiteliale la nivelului stratului bazal este de aproximativ 5 nm !  De exemplu, o moleculă de acid hialuronic cu dimensiunea de 20.000 nm nu poate să patrundă în spaţiul de 5 nm, rămânând la suprafaţa epiteliului şi având doar un efect superficial. Concluzia: folosiţi produsele care vă oferă  informaţii  nu numai despre ingrediente, dar şi despre dimensiunea acestora. Produsele " moderne", pe lângă ingrediente low- moleculare, sunt ionizate şi mineralizate, asigurând pătrunderea în celulele epiteliale şi menţinerea echilibrului osmotic la nivelul membranei celulare .
Tratamentele neinvazive anti-aging au ca scop neutralizarea radicalilor liberi din derm ce duc la distrugerea fibrelor de colagen și elastină, apariţia ridurilor şi a petelor inestetice. Produsele profesionale moderne conţin antioxidanţi capabili să neutralizeze toate formele de radicali liberi. Benefice sunt infuziile cu oxigen medical, care asigură pătrunderea în derm al amestecului de serumuri şi al oxigenului. Infuzia de oxigen cu aparatele moderne durează în jur de 20 minute şi rezultatele sunt spectaculoase! Dacă aveţi un eveniment şi doriţi să radiaţi, optaţi pentru acest tip de tratament! Dacă le faceţi în mod consecvent, veţi avea un ten de invidiat !
Tratamentele neinvazive au puţine contraindicaţii ( reacţii alergice, afectiuni tumorale ).
Nu există limită de vârstă, există doar probleme ( ten acneic, ten uscat, riduri, pete etc ).
Gama recomandată de produse profesionale: Forlle'D - un brand japonez, la baza căruia este o invenţie premiată Nobel.

Pentru infuzia de oxigen - Oxy XTra Med

Cât despre tratamente minim invazive, vreau să vă prezint o metodă care se numeste Plasmolifting™, o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare ( PRP), care se injectează în zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate în trombocite în prezent este una dintre puţinele posibilităţi de dirijare a regenerării, fără administrarea substanţelor medicamentoase injectabilă, ce permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcţioneze ca în tinereţe.
Având la bază plasma trombocitară proprie concentrată, care este un „elixir natural al tinereţii ”, conţinând factori de creştere într-o concentraţie mare, precum şi enzime, proteine, aminoacizi, vitamine în combinaţie naturală, plasma injectată în pielea pacientului are beneficii deosebite.
Astfel, normalizează respiraţia tisulară, redă echilibrul hidric, conduce la "trezirea" fibroblastelor, potențând totodată și procesele de sintetizare ale colagenului, elastinei şi substanţei intercelulare.
După o astfel de procedură se activează sistemul de protecţie al epidermei, se accelerează procesele de vindecare şi cicatrizare, împiedicând răspândire optimă, pentru rehidratarea şi redensificarea dermului, un complex dermo-restructurant din 8 aminoacizi (Glycine, Lysine, Threonine, Proline + Isoleucine, Leucine, Valine, Arginine), 3 antioxidanţi (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic acid), 2 minerale (zinc şi cupru) şi
vitamina B6.
Pentru un confort sporit al pacientului în timpul injectării a fost adăugat şi un anestezic - lidocaina. Trei şedinţe , de două ori pe an, oferă  tenului strălucire, hidratare, tonifiere, iar ridurile fine vor fi reduse. Se poate folosi şi ocazional, de exemplu după expunerea la soare.
Contraindicaţii: sarcină, perioada alăptării, în cazuri de alergie la componentele Redensity I, afecţiuni  sistemice , infecţii acute în zona injectării.
Cât despre vârstă... nu există vârstă, există doar problema ...

Dr. Artemisia Nicolau-Gorea