Tratamente de remodelare corporală și slăbire rapidă

posted in: body care | 0

Toate femeile știu că a avea un corp perfect este câteodată o misiune dificilă. Celulita, acumulările încăpățânate de grăsime, pielea laxă, sunt neajunsuri cu care ne confruntăm indiferent ce regim de viață am avea, pentru că organismul nostru trece prin schimbări cu fiecare an pe care îl trăim.
Totuși, nu trebuie să disperați, pentru că există soluții de ultimă oră care fac să dispară sau să devină imperceptibile aceste neajunsuri. Grație tehnicii ultramoderne, tratamentele corporale au intrat într-o nouă etapă, una în care a avea un corp aproape de perfecțiune nu mai este un deziderat iluzoriu.
O astfel de tehnologie este sistemul LPG Cellu M6 Integral, care nu doar netezește orice celulită sau remodelează formele inestetice ci revoluționează prin tratamente de adevărată remodelare a întregii siluete, chiar și a țesuturilor cu probleme.
Din experiența în cadrul Boutique Medical Spa, unde folosim aceasta tehnologie, pot spune că endermologia creată de LPG este 100% naturală, care stimulează adipocitele, ajutând astfel la eliminarea treptată a grăsimilor.
Cu ajutorul LPG Cellu M6 Integral celulele pot învăța a doua oara ceea ce nu pot să mai facă, pentru a reeduca organismul și pentru a accelera procesele celulare care s-au încetinit.

REZULTATE VIZATE:
➔ grasimea profunda și încăpățânată este eliminată, silueta este remodelată
➔ formele sunt re-sculptate
➔ pielea este fermă, tonifiată
➔ celulita este netezită, pielea este catifelată

O altă tehnică pe care o apreciez și o recomand tuturor celor care îmi cer ajutorul este biostimularea cu ajutorul sistemului Futura Ultra Pro, care funcționează pe bază de ultrasunete cu o gamă variată de frecvențe multiple (joase și înalte). Această metodă face ca prin biostimulare și cavitația sigură a ultrasunetelor, țesutul adipos să fie emulsifiat și, fiind slăbită termic, grăsimea să fie ușor eliminată.

Efectele sistemului Futura Ultra Pro se văd foarte bine în ceea ce privește:
• Slăbirea intensivă
• Reducerea ultra-rapidă în cm
• Combaterea celulitei
• Lifting facial
• Reducerea ridurilor
• Liftingul non-chirurgical
• Drenajul limfatic
• Detoxifiere

Mai mult decât atât, pentru rezultate deosebite, tratamentele menționate mai sus pot fi completate și cu alte precum presoterapia medicală, radiofrecvența, terapiile calde sau masajul manual.
Pentru că doresc să vin în sprijinul tuturor femeilor ce doresc să arate de nota 10, pe acest blog voi continua să împărtășesc cu voi din experiența mea, un capitol special dedicându-l tratamentelor de remodelare corporală, acest material fiind primul dintr-o serie lungă și interesantă.

Cu drag, Artemisia Nicolau-Gorea