Oxy Xtra Med, elixirul natural al tinereții

posted in: anti-aging | 0

Fiecare dintre noi dorește să arate bine, să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, cu aspect tânăr. Folosind tehnologia unică de infuzie de oxigen medical, Oxy Xtra Med ne oferă un elixir natural al tinereții, frumuseții și al vitalității.
Am descoperit, în ultimi ani că în domeniul medicinei estetice, tratamentele cu infuzie de oxigen medical reprezintă cel mai înalt standard – Gold STANDARD, fiind esențiale în terapiile anti-aging și prevenția îmbătrânirii, tratamente anticearcăne, regenerarea cicatricilor și a semnelor acneice.În acest moment, Oxy Xtra Med este singurul dispozitiv certificat medical pe bază de infuzie de oxigen (Clasa 2B).

Așa cum spuneam, din experienșa mea și din studiile de specialitate, s-a demonstrat că infuzia cu oxigen este foarte eficientă în tratarea leziunilor pielii, ulcerelor trofice, fisurilor și rănilor. Asta deoarece Oxy Xtra Med introduce oxigenul hiperbaric în celule în scop terapeutic cu ajutorul presiunii mai mari de 2 atmosfere, în funcție de dispozitivele utilizate.
Este important de reținut că operațiunea se desfășoară fără a răni pielea și este complet nedureroasă pentru pacient !

Utilizarea Oxy Xtra Med are success nu doar în ceea ce privește dermatologia și în medicina estetică, dar și în:

•    Chirurgia vasculară
•    Chirurgia generală
•    Chirurgia Plastică
•    Homeopatie
•    Medicină Sportivă
•    Reumatologie
•    Stomatologie

Oxy Xtra Med iese în evidență prin rezultatele obținute prin tehnica de needling cu oxygen și prin cea de infuzie cu oxigen.
Oxyneedling® – needling cu oxigen – este o tehnică nouă, cu rezultate remarcabile în tratarea acneei, vergeturilor, cicatricelor, semnelor de îmbătrânire (riduri, pete, piele laxă). Tratamentul anti-aging al feței, gâtului și decolteului va reface tonusul, elasticitatea, luminozitatea, reducând semnele de îmbătrânire sau eliminându-le
Acesta nu este un tratament agresiv, iar rezultatele obținute sunt imediat vizibile și de lungă durată.
Comparând tratamentul Oxyneedling® cu un roller obișnuit, rezultatele obținute sunt spectaculoase, datorită combinării roller-ului cu infuzia de oxigen. Astfel, este stimulată producția de colagen de tip III și al elastinei. Infuzia de oxigen stimulează citomorfogeneza, producția de acid hialuronic, restructurează și reorganizează fibrele de colagen și elastină.
Infuzia de oxigen cu ajutorul Oxy jet-ului presurizat (hiperbaric) – este o metodă de introducere a moleculei de oxigen de la nivelul stratului superior al pielii, de la 35 μm până la 80 μm, în profunzimea pielii, neutralizând radicalii liberi și activând metabolismul celular.

În ceea ce privește aplicarea Oxy Xtra Med, datorită compoziției de oxigen pur 93%, acesta poate fi folosit sub formă de pulverizare simplă de oxigen sau în combinație cu serumuri. Oxygen Spray folosit sub formă de pulverizare tratează iritațiile pielii, roșeața și inflamațiile și poate fi folosit și acasă, în completarea tratamentului de la salon.
Mixtura de Oxygen spray și serum sub formă de pulverizare activează circulația de la suprafața pielii într-o manieră plăcută, oferind o senzație de prospețime, tratând iritația pielii, roșeața și inflamațiile.
Dacă v-am convins de beneficiile acestui minunat tratament, vă aștept la Boutique Medical Spa, unde tratamentul cu Oxy Xtra Med este disponibil și unde vă voi fi alături pentru orice problemă de îngrijire a pielii și corpului.

Cu drag, Artemisia Nicolau-Gorea