Hyalogy oxygenic gel pack: lasă-ți tenul să respire !

posted in: anti-aging | 0

Cu toții știm încă de mici că oxigenul înseamnă viață. Așa cum omul ca întreg nu poate trăi fără oxigen, la fel și tenul fiecăruia dintre noi are nevoie să “respire” la nivel celular. Una dintre soluțiile de tratament pe care le-am descoperit, în încercările mele de a le oferi doamnelor și domnișoarelor un ten perfect, este gelul cu oxigen Hialogy.

Acesta este de fapt o mască-gel, destinată tuturor tipurilor de ten. Este hidratantă și biostimulantă, creată pentru a facilita respirația celulelor prin transportul de oxigen la nivelul lor. Conține o combinație de ingrediente active, unice și extracte din plante care prin acțiunea lor hidratează și stimulează tenul  în profunzime, înlătură petele datorate vârstei și oferă luminozitate, tonifică și oferă elasticitate și regenerare pielii, conturul feței este puternic liftat și oferă protecție anti-inflamatorie.

În ceea ce privește modul de acțiune, Hyalogy oxygenic gel pack, reprezintă combinația acidului hialuronic cu proteina membranei cojii de ou, conchiolin, minerale și aminoacizi, constituind una dintre cele mai avansate soluții de oxigenare a celulelor pielii.

Această mască-gel este bogată  în extract de  lemn dulce, extract din dude – care inhibă sinteza melaninei în melanocite, având și un rol antiinflamator, extract de rădăcină panax ginseng, cu proprietăți de regenerare  pentru tenul gras și inflamații pronunțate, extract din plante cu efect de estrogen: swertia japonica, proteină din soia, rădăcini Kudzu. Extractul de proteină din soia este bogat în vitamina E fiind un antioxidant natural. Boabele din soia sunt bogate în acid linoleic, un complex esential pentru sănătatea pielii.

Proprietățile antioxidante ale măștii sunt susținute de:

•    Extractul de Pelin – care conține abilitatea de a bloca oxigenul reactiv
•    Extract din rădacina Bupleurum falcatum (plantă medicinală din China numita și “ureche de iepure”). Ajută la menținerea tonusului pielii chiar și în slăbire bruscă sau stres. Oferă feței fermitate și contur.

Din experiența mea, Hyalogy Oxygenic gel pack este un produs ideal pentru perioadele călduroase și nu numai; hidratează profund, previne petele pigmentare și le corectează pe cele deja existente, făcând tenul dumneavoastră să radieze de frumusețe.
În tratamentele profesionale, masca Hyalogy este eficientă în combinație cu Hyalogy Essence Powder dar și cu loțiunile și serumurile Forlle’d și este recomandat ca pas final în tratamentele de curățare și detoxifiere a tenului.

Cum acționează ?  Ei bine, acizii din fructe (ascorbic și citric) care sunt conținuți de Hyalogy Essence Powder reacționează cu bicarbonatul de sodiu din Hyalogy Oxygenic eliberând o cantitate mare de dioxid de carbon. Acest produs stimulează hiper-oxigenarea pielii. Dioxidul de carbon are efect de uscare, fiind ideal în tratarea tenului gras și inflamat.

Dacă și ție îți place să te îngrijești, însemnă că vom face echipă bună. Lasă-mă să am grijă de tenul tău, folosind cele mai noi tratamente disponibile, combinate cu experiența mea în domeniu.

Cu drag, Artemisia Nicolau-Gorea