Hyalogy oxygenic gel pack: lasă-ți tenul să respire !

posted in: anti-aging | 0

Cu toții știm încă de mici că oxigenul înseamnă viață. Așa cum omul ca întreg nu poate trăi fără oxigen, la fel și tenul fiecăruia dintre noi are nevoie să “respire” la nivel celular. Una dintre soluțiile de tratament pe care le-am descoperit, în încercările mele de a le oferi doamnelor și domnișoarelor un ten perfect, este gelul cu oxigen Hialogy.

Acesta este de fapt o mască-gel, destinată tuturor tipurilor de ten. Este hidratantă și biostimulantă, creată pentru a facilita respirația celulelor prin transportul de oxigen la nivelul lor. Conține o combinație de ingrediente active, unice și extracte din plante care prin acțiunea lor hidratează și stimulează tenul  în profunzime, înlătură petele datorate vârstei și oferă luminozitate, tonifică și oferă elasticitate și regenerare pielii, conturul feței este puternic liftat și oferă protecție anti-inflamatorie.

În ceea ce privește modul de acțiune, Hyalogy oxygenic gel pack, reprezintă combinația acidului hialuronic cu proteina membranei cojii de ou, conchiolin, minerale și aminoacizi, constituind una dintre cele mai avansate soluții de oxigenare a celulelor pielii.

Această mască-gel este bogată  în extract de  lemn dulce, extract din dude – care inhibă sinteza melaninei în melanocite, având și un rol antiinflamator, extract de rădăcină panax ginseng, cu proprietăți de regenerare  pentru tenul gras și inflamații pronunțate, extract din plante cu efect de estrogen: swertia japonica, proteină din soia, rădăcini Kudzu. Extractul de proteină din soia este bogat în vitamina E fiind un antioxidant natural. Boabele din soia sunt bogate în acid linoleic, un complex esential pentru sănătatea pielii.

Proprietățile antioxidante ale măștii sunt susținute de:

•    Extractul de Pelin – care conține abilitatea de a bloca oxigenul reactiv
•    Extract din rădacina Bupleurum falcatum (plantă medicinală din China numita și “ureche de iepure”). Ajută la menținerea tonusului pielii chiar și în slăbire bruscă sau stres. Oferă feței fermitate și contur.

Din experiența mea, Hyalogy Oxygenic gel pack este un produs ideal pentru perioadele călduroase și nu numai; hidratează profund, previne petele pigmentare și le corectează pe cele deja existente, făcând tenul dumneavoastră să radieze de frumusețe.
În tratamentele profesionale, masca Hyalogy este eficientă în combinație cu Hyalogy Essence Powder dar și cu loțiunile și serumurile Forlle’d și este recomandat ca pas final în tratamentele de curățare și detoxifiere a tenului.

Cum acționează ?  Ei bine, acizii din fructe (ascorbic și citric) care sunt conținuți de Hyalogy Essence Powder reacționează cu bicarbonatul de sodiu din Hyalogy Oxygenic eliberând o cantitate mare de dioxid de carbon. Acest produs stimulează hiper-oxigenarea pielii. Dioxidul de carbon are efect de uscare, fiind ideal în tratarea tenului gras și inflamat.

Dacă și ție îți place să te îngrijești, însemnă că vom face echipă bună. Lasă-mă să am grijă de tenul tău, folosind cele mai noi tratamente disponibile, combinate cu experiența mea în domeniu.

Cu drag, Artemisia Nicolau-Gorea

Oxy Xtra Med, elixirul natural al tinereții

posted in: anti-aging | 0

Fiecare dintre noi dorește să arate bine, să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, cu aspect tânăr. Folosind tehnologia unică de infuzie de oxigen medical, Oxy Xtra Med ne oferă un elixir natural al tinereții, frumuseții și al vitalității.
Am descoperit, în ultimi ani că în domeniul medicinei estetice, tratamentele cu infuzie de oxigen medical reprezintă cel mai înalt standard – Gold STANDARD, fiind esențiale în terapiile anti-aging și prevenția îmbătrânirii, tratamente anticearcăne, regenerarea cicatricilor și a semnelor acneice.În acest moment, Oxy Xtra Med este singurul dispozitiv certificat medical pe bază de infuzie de oxigen (Clasa 2B).

Așa cum spuneam, din experienșa mea și din studiile de specialitate, s-a demonstrat că infuzia cu oxigen este foarte eficientă în tratarea leziunilor pielii, ulcerelor trofice, fisurilor și rănilor. Asta deoarece Oxy Xtra Med introduce oxigenul hiperbaric în celule în scop terapeutic cu ajutorul presiunii mai mari de 2 atmosfere, în funcție de dispozitivele utilizate.
Este important de reținut că operațiunea se desfășoară fără a răni pielea și este complet nedureroasă pentru pacient !

Utilizarea Oxy Xtra Med are success nu doar în ceea ce privește dermatologia și în medicina estetică, dar și în:

•    Chirurgia vasculară
•    Chirurgia generală
•    Chirurgia Plastică
•    Homeopatie
•    Medicină Sportivă
•    Reumatologie
•    Stomatologie

Oxy Xtra Med iese în evidență prin rezultatele obținute prin tehnica de needling cu oxygen și prin cea de infuzie cu oxigen.
Oxyneedling® – needling cu oxigen – este o tehnică nouă, cu rezultate remarcabile în tratarea acneei, vergeturilor, cicatricelor, semnelor de îmbătrânire (riduri, pete, piele laxă). Tratamentul anti-aging al feței, gâtului și decolteului va reface tonusul, elasticitatea, luminozitatea, reducând semnele de îmbătrânire sau eliminându-le
Acesta nu este un tratament agresiv, iar rezultatele obținute sunt imediat vizibile și de lungă durată.
Comparând tratamentul Oxyneedling® cu un roller obișnuit, rezultatele obținute sunt spectaculoase, datorită combinării roller-ului cu infuzia de oxigen. Astfel, este stimulată producția de colagen de tip III și al elastinei. Infuzia de oxigen stimulează citomorfogeneza, producția de acid hialuronic, restructurează și reorganizează fibrele de colagen și elastină.
Infuzia de oxigen cu ajutorul Oxy jet-ului presurizat (hiperbaric) – este o metodă de introducere a moleculei de oxigen de la nivelul stratului superior al pielii, de la 35 μm până la 80 μm, în profunzimea pielii, neutralizând radicalii liberi și activând metabolismul celular.

În ceea ce privește aplicarea Oxy Xtra Med, datorită compoziției de oxigen pur 93%, acesta poate fi folosit sub formă de pulverizare simplă de oxigen sau în combinație cu serumuri. Oxygen Spray folosit sub formă de pulverizare tratează iritațiile pielii, roșeața și inflamațiile și poate fi folosit și acasă, în completarea tratamentului de la salon.
Mixtura de Oxygen spray și serum sub formă de pulverizare activează circulația de la suprafața pielii într-o manieră plăcută, oferind o senzație de prospețime, tratând iritația pielii, roșeața și inflamațiile.
Dacă v-am convins de beneficiile acestui minunat tratament, vă aștept la Boutique Medical Spa, unde tratamentul cu Oxy Xtra Med este disponibil și unde vă voi fi alături pentru orice problemă de îngrijire a pielii și corpului.

Cu drag, Artemisia Nicolau-Gorea

10 sfaturi pentru un ten sănătos

posted in: anti-aging | 0

Faţa noastră este oglinda noastră, reflectă şi interiorul sufletului nostru. Un chip frumos, luminos, prietenos, vorbeşte despre o persoană echilibrată, mulţumită de tot ce este în jurul ei.

Ca să aveți un ten frumos și sănătos, m-am gândit că v-ar prinde bine aceste 10 sfaturi, pe care le recomand cu căldură în urma experienței personale și profesionale, ca femeie, medic și specialist anti-aging.

1. Ai grijă la diferenţele de temperatură. Cu precădere în această perioadă, variaţiile cald-rece afectează rezistenţa pielii şi o expun îmbătrânirii precoce. Aceasta trebuie protejată atât din exterior, dar şi din interior, prin intermediul alimentelor pe care le consumăm.
2. Renunţă la fumat. Nu mai este niciun secret că fumatul îmbătrâneşte tenul, accelerând apariţia ridurilor.
3. Nu injecta produse de proastă calitate în ten. Chiar dacă tehnologia a evoluat şi îţi oferă posibilitatea de a apela la diferite trucuri pentru a-ţi menţine tenul tânăr, trebuie să ai grijă la calitatea şi frecvenţa unor substanţe precum acidul hialuronic sau micro particulele de silicon.
4. Demachiază-te corect în fiecare seară. Nu sufoca tenul cu foarte multe produse şi demachiază fiecare zonă în parte cu produsul specific, deoarece, de exemplu, nu toate produsele pentru faţă sunt destinate şi pentru zona ochilor.
5. Nu uita de rutina zilnică de îngrijire a tenului. Seara, curăţarea este foarte importantă, pentru a îndepărta toate substanţele de origine adipoasă, cum sunt resturile de fond de ten, sebumul şi substanţele aduse de poluare. Ritualul de frumuseţe trebuie respectat şi dimineaţa, deoarece peste noapte glandele sebacee produc sebum, iar în contact cu aerul, cu perna, au loc depuneri pe ten, care trebuie curăţat.
6. Odihneşte-te suficient. Somnul de frumuseţe nu trebuie să lipsească, deoarece fiecare oră de somn pierdută se reflectă la nivelul feţei prin aspectul obosit, riduri fine şi cearcăne. Încearcă să dormi 8 ore în fiecare noapte !
7. Respectă o alimentaţie sănătoasă. Obiceiurile alimentare se pot vedea şi pe chipul tău: atât timp cât respecţi o alimentaţie echilibrată, vei reuşi să oferi tenului nutrienţii de care are nevoie pentru a-i conferi strălucirea naturală.
8. Foloseşte produse adecvate pentru tenul tău. Orice produs, cât de bun ar fi, dacă nu este potrivit tenului tău, dăunează. Acesta trebuie să ţină cont şi de procedurile prin care tenul a trecut anterior (peeling, laser, tratamente mai mult sau mai puțin invazive).
9. Ieşi cât mai mult afară pentru a lăsa tenul să respire, dar nu uita de protecţia solară. Lipsa de contact cu aerul îşi pune amprenta pe chip, aşa că nu ezita să ieşi la o plimbare în parc. Totuşi, indiferent de anotimp, protecţia solară trebuie să fie o prioritate.
10. Hidratare, hidratare şi iarăşi hidratare! Fie că ne referim la cei minim 2l de apă pe care trebuie să îi bem în timpul zilei, fie la cremele speciale pentru tipul nostru de ten, dacă îţi doreşti catifelare şi luminozitate, nu trebuie să neglijezi acest aspect.

Acestea fiind spuse, bine ai venit în locul unde sănătatea și frumusețea se întâlnesc !

Din dragoste pentru voi  și pentru știința anti-aging,

Dr. Artemisia Nicolau-Gorea

Tratamentele anti-aging: invazive şi non-invazive

posted in: anti-aging | 0

coupe-de-peau2Haideţi să povestim despre metode sigure şi cu rezultate de la prima şedinţă. Să vorbim, deci, despre tratamente neinvazive şi tratamente minim invazive.

Dintre cele neinvazive merită încercate tratamente cu game profesionale, game bazate pe ştiinţă, pe ingrediente cu densitatea moleculară mică, care pătrund în derm şi activează metabolismul celular.

Multe persoane se întreabă de ce uneori nu sunt mulţumite de produsele cosmetice pe care le folosesc ?

De obicei, în majoritatea  produselor cosmetice, dimensiunea ingredientelor este cuprinsă între 20.000 nm - 60.000 nm, iar distanţa între celulele epiteliale la nivelului stratului bazal este de aproximativ 5 nm !  De exemplu, o moleculă de acid hialuronic cu dimensiunea de 20.000 nm nu poate să patrundă în spaţiul de 5 nm, rămânând la suprafaţa epiteliului şi având doar un efect superficial. Concluzia: folosiţi produsele care vă oferă  informaţii  nu numai despre ingrediente, dar şi despre dimensiunea acestora. Produsele " moderne", pe lângă ingrediente low- moleculare, sunt ionizate şi mineralizate, asigurând pătrunderea în celulele epiteliale şi menţinerea echilibrului osmotic la nivelul membranei celulare .
Tratamentele neinvazive anti-aging au ca scop neutralizarea radicalilor liberi din derm ce duc la distrugerea fibrelor de colagen și elastină, apariţia ridurilor şi a petelor inestetice. Produsele profesionale moderne conţin antioxidanţi capabili să neutralizeze toate formele de radicali liberi. Benefice sunt infuziile cu oxigen medical, care asigură pătrunderea în derm al amestecului de serumuri şi al oxigenului. Infuzia de oxigen cu aparatele moderne durează în jur de 20 minute şi rezultatele sunt spectaculoase! Dacă aveţi un eveniment şi doriţi să radiaţi, optaţi pentru acest tip de tratament! Dacă le faceţi în mod consecvent, veţi avea un ten de invidiat !
Tratamentele neinvazive au puţine contraindicaţii ( reacţii alergice, afectiuni tumorale ).
Nu există limită de vârstă, există doar probleme ( ten acneic, ten uscat, riduri, pete etc ).
Gama recomandată de produse profesionale: Forlle'D - un brand japonez, la baza căruia este o invenţie premiată Nobel.

Pentru infuzia de oxigen - Oxy XTra Med

Cât despre tratamente minim invazive, vreau să vă prezint o metodă care se numeste Plasmolifting™, o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare ( PRP), care se injectează în zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate în trombocite în prezent este una dintre puţinele posibilităţi de dirijare a regenerării, fără administrarea substanţelor medicamentoase injectabilă, ce permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcţioneze ca în tinereţe.
Având la bază plasma trombocitară proprie concentrată, care este un „elixir natural al tinereţii ”, conţinând factori de creştere într-o concentraţie mare, precum şi enzime, proteine, aminoacizi, vitamine în combinaţie naturală, plasma injectată în pielea pacientului are beneficii deosebite.
Astfel, normalizează respiraţia tisulară, redă echilibrul hidric, conduce la "trezirea" fibroblastelor, potențând totodată și procesele de sintetizare ale colagenului, elastinei şi substanţei intercelulare.
După o astfel de procedură se activează sistemul de protecţie al epidermei, se accelerează procesele de vindecare şi cicatrizare, împiedicând răspândire optimă, pentru rehidratarea şi redensificarea dermului, un complex dermo-restructurant din 8 aminoacizi (Glycine, Lysine, Threonine, Proline + Isoleucine, Leucine, Valine, Arginine), 3 antioxidanţi (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic acid), 2 minerale (zinc şi cupru) şi
vitamina B6.
Pentru un confort sporit al pacientului în timpul injectării a fost adăugat şi un anestezic - lidocaina. Trei şedinţe , de două ori pe an, oferă  tenului strălucire, hidratare, tonifiere, iar ridurile fine vor fi reduse. Se poate folosi şi ocazional, de exemplu după expunerea la soare.
Contraindicaţii: sarcină, perioada alăptării, în cazuri de alergie la componentele Redensity I, afecţiuni  sistemice , infecţii acute în zona injectării.
Cât despre vârstă... nu există vârstă, există doar problema ...

Dr. Artemisia Nicolau-Gorea

Ce trebuie să știi despre tratamentele anti-aging ?

posted in: anti-aging | 0

Propulsione_Ossigeno_VisoDe la o anumită vârstă, orice femeie simte mai puternic efectele trecerii timpului asupra tenului său. Ritmul accelerat de viață și poluarea înconjurătoare își pun clar amprenta asupra tenului și accelerează procesul de îmbătrânire. Astfel, o regresie în producția de acid hialuronic, colagen și elastină poate începe chiar de la vârsta de 25 de ani. În funcție de bagajul genetic al persoanei, de zona în care locuiește și de stilul de viață abordat, semnele de îmbătrânire pot să apară un pic mai devreme sau un pic mai târziu, însă nimeni nu poate ocoli complet procesul de îmbătrânire a tenului.  

Ce ar ar trebui să știe o femeie înainte de a-și pune problema de a face tratamente anti-aging?
În primul rând, dat fiind volumul de produse, clinici și saloane anti-aging disponibile pe piață, documentarea este esențială . În momentul în care decideți să investiți într-un tratament trebuie să aveți un bagaj de cunoștințe despre locul unde îl veți efectua, să cunoașteți aparatura și produsele pe care le vor folosi. Programați-vă la o simplă consultație ca să vedeți în mod direct în ce condiții se desfășoară activitatea și cât de pregatit este personalul.

Nu uitați ! Atunci când vorbim despre anti-aging niciun tratament nu trebuie efectuat în lipsa unei consultații în prealabil. În cazul de față, nu vorbim despre o curățare clasică sau de aplicarea unei măști. Anti-aging-ul este un procedeu mai complicat, ce trebuie adaptat nevoilor personale ale fiecărui pacient.

Durata unui tratament variază în funcție de problema atacată și de tehnicile și tehnologia utilizată. De regulă, ne așteptăm la rezultate imediate chiar de la prima ședință, dar acestea nu sunt definitive decât dacă este parcurs întreg procesul recomandat de specialist. Este vorba de o colaborare pas cu pas cu specialistul anti-aging, o dată în cadrul clinicii prin procedurile aplicate direct, dar și prin respectarea ritualului recomandat de întreținere pe care trebuie să îl urmați acasă. Astfel tratamentul aplicat de specialist, bazat pe serumuri concentrate, adaptate perfect tenului tău, este susținut prin produse de întreținere, recomandate în așa fel încât să nu provoace reacții adverse și să ajute procesul de rejuvenare.

Una dintre cele mai frecvente întrebări cu care se confruntă specialiștii din acest domeniu este „în cât timp va dispărea acest rid ?”.  Răspunsul însă nu este atât de simplu. Perioada variază în funcție de tratamentul pe care l-ați efectuat, de substratul morfologic, de calitatea tratamentelor anterioare etc. Chiar dacă prietena cea mai bună a avut rezultate spectaculoase într-o singură săptămână, asta nu înseamnă că și organismul dumneavoastră va reacționa la fel.

Nu în ultimul rând, o atenție deosebită în tratamentele anti-aging trebuie acordată produselor pe care le folosiți, atât în cadrul clinicii cât și acasă. Pentru ca tenul să beneficieze de îngrijire optimă este esențial să investiți în produse de calitate, testate clinic și care au la bază elemente cheie pentru activarea proceselor naturale. Căutați produsele pe bază de acid hialuronic nano-molecular (low-molecular),  ionizat, ce penetreză optim dermul.  De asemenea, urmăriți ca acestea să fie mineralizate, lucru care facilitează trecerea acestora prin membrana celulară și transportul substanțelor active.

Cu drag pentru toate cititoarele mele care vor să se simtă bine în propria piele !

Dr. Artemisia Nicolau-Gorea

Micul ghid anti-aging

posted in: anti-aging | 0

Platinum productsV-aţi gândit vreodată că aţi putea să păstraţi un chip tânăr şi fermecător, fără semnele de îmbătrânire ? V-aţi pus întrebarea: ce înseamnă, de fapt,  cuvântul anti–aging ? Cum trebuie să fie un program anti-aging facial ?

Da, anti-aging înseamnă contra îmbătrânirii, doar că lupta cu semnele atât de nedorite ale îmbătrânirii tenului reprezintă un complex de măsuri medicale şi cosmetice. Acestora li se alătură şi un stil de viaţă echilibrat prin care încercăm să ajustăm nu doar exteriorul, ci şi interiorul, care la rândul său îmbătrâneşte.

Eu privesc tratamentele anti–aging şi ca o măsură preventivă contra îmbătrânirii, care nu trebuie neglijată chiar de la o vârstă mai tânără. Astfel, indiferent de vârstă, pielea trebuie hidratată suficient şi protejată ! Pielea frumoasă reprezintă semnul bunăstării personale şi a stilului de viaţă sănătos, iar tipul de îngrijire şi utilizarea produselor de înaltă calitate joacă un rol esenţial.

Sunt două aspecte ale îmbătrânirii tenului:
- Cronoîmbătrânire – atunci când ne ,,luptăm,, cu genele noastre, încercăm să îmbunătăţim stilul de viaţă şi funcţionarea organelor interne
- Fotoîmbătrânire – respectiv ridurile, petele, pielea deshidratată şi fleșcăită datorită acumulării radicalilor liberi în straturile pielii.

Când vorbim despre tratamentele anti-aging faciale vorbim despre folosirea unor produse de înaltă tehnologie, produse cosmeceuticale, produse care pătrund până în straturile dermei, nu cele care au efect de suprafaţă. Acestea au acţiune farmaceutică. Menirea acestora este neutralizarea radicalelor liberi,  hidratarea de lungă durată şi accelerarea metabolismului la nivel celular, astfel, stimulând fibroblaştii să producă colagen şi elastină.

Pentru voi, dragele mele, am pregătit un mini ghid de anti-aging,  pentru folosirea şi aplicarea produsele cosmeceuticale:

1) Curăţarea tenului feţei, decolteului şi a gâtului cu produse adecvate, care înlătură impurităţile liposolubile şi hidrosolubile. De obicei, produsele de calitate se remarcă prin conţinutul de acidul hialuronic cu densitatea moleculară mică, deoarece nu doar curăţă, ci şi hidratează.
2) Atenţie ! Aplicaţi o loţiune – este dovedit că aplicarea loţiunilor favorizează pătrunderea serumurilor şi a cremelor.
3) Aplicați un serum corespunzător sau un amestec de serumuri.
4) Aplicaţi crema pentru zona perioculară (în jurul ochilor) – aplicare cremei se recomandă după 25 ani sau la apariţia primelor riduri în zona ochilor.
5) Aplicarea cremei pentru faţă - pe zona feţei, decolteului şi a gâtului.
6) Aplicarea cremei cu factor de protecţie în timpul zilei.

Atenție ! Produsele cosmetice se aplică în cantități foarte mici, de exemplu  3-4 picături de loţiune sau 3 picături de serum, fiind foarte concentrate şi având o absorbţie maximă la nivelul pielii.

Dr. Artemisia Nicolau-Gorea